Coming up: Het eerste SHS festival! Meer weten? Schrijf je in en stay up to date.

close

Onze samenwerking met het montessori college

Sinds september 2020 helpen we scholieren van het montessori college Nijmegen met online bijles. Na een succesvol halfjaar lopen er ook docentassistenten rond. Inmiddels lopen er dagelijks meerdere docentassistenten op school! Benieuwd hoe dat eruit ziet?

arrow

Sinds 2020 werken we samen met het montessori college

Scholieren Helpen Studenten

Op het montessori college zetten we dagelijks docentassistenten in. De docentassistenten helpen iedere dag scholieren met huiswerk, bijlessen of studievaardigheden. Daarnaast ondersteunen docentassistenten in de les en geven uitleg of beantwoorden vragen van scholieren. Ook worden de studenten gevraagd voor wat administratieve taken als nakijken of gewoon even wat printwerk te doen.

De studenten van het montessori college worden gematcht aan een vaksectie. Zo wordt de vaksectie wiskunde met 5 docentassistenten versterkt. De hoeveelheid studenten hangt af aan de vraag van de school. Dit kan variëren van 1 tot wel 8 studenten per vaksectie. In sommige gevallen waren zowel de studenten als docenten zo enthousiast dat de studenten inmiddels in dienst zijn van de school!

Sinds het begin van onze samenwerking hebben we veel contact. Omdat we met veel docentassistenten werken op school is goede communicatie belangrijk. Minimaal 2 keer per maand spreekt onze regiomanager de school. Daarnaast hebben we een teamcaptain die dagelijks aanwezig is om alles goed te organiseren op school. Zo nemen we werk uit handen van de school én wordt alles goed gecoördineerd.

Daarnaast proberen we iedere maand langs te komen op het Montessori college. Zo kunnen we het beste leren kennen hoe alles gaat. Van student tot scholier en docent. Door er te zijn weten we echt waar de grootste behoefte ligt van de docenten en scholieren. We willen graag weten wat we beter kunnen doen om zo goed mogelijk te helpen.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou op school?

Neem contact op

Nog vragen?

Weet je niet zo goed of een docentassistent precies past bij de school? Neem dan gerust contact met ons op. Alles is vrijblijvend. We onderzoeken graag waar de behoefte ligt van jouw school!

Deel dit bericht